Over Lemmelaar Trading BV

Welkom bij Lemmelaar Trading BV.

Lemmelaar Trading BV is in 2007 opgericht door Sacha Lemmens. Met Lemmelaar Trading BV hebben we al meer dan 13 jaar ervaring met internationale handel in consumenten electronica en andere producten. In de afgelopen jaren hebben we diverse productlijnen opgebouwd. Op dit moment voeren we portofoons en bijbehorende accessoires, daarnaast voeren we videodeurintercomsystemen. Deze worden via een eigen domein in een speciale producten webshop gevoerd of via lemmelaar-trading.nl.

Videodeurintercom systeem:

Dit zijn intercom systemen om zonder de voordeur open te doen te kijken wie er voor de voordeur staat. Denk hierbij aan portiekflats en eensgezinswoningen. Hierbij zijn er systemen waarbij meerdere deurbellen aangesloten kunnen worden. Denk hierbij aan voordeur, achetrdeur of poort van de oprit. Daarnaast kunnen vaak losse camera's aangesloten worden. Al met al systemen die uw veiligheidsgevoel vergroten. 

Portofoon/mobilofoon systemen:

Portofoon/Mobilofoons zijn er in twee hoofdcategoriƫen:

  • Licentievrij;
    Licentievrije portofoons/mobilofoons zijn zenders die voldoen aan de PMR regelgeving (0,5W, vaste antenne, vastgestelde frequentie kanalen)
  • Licentie plichtig;
    Licentie plichtige mobilofoons/portofoons zijn zenders die moeten voldoen aan de technische gegevens op de vergunning die verleend is door Agentschap Telecom.

Daarnaast leveren we tevens antenne's, kabels en repeaters voor het versterken van het signaal.

Tot slot leveren we diverse van deze systemen voor de verhuur voor bij uw evenement.

Corona, Luchtkwaliteit    

In verband met Corona zien we diverse ontwikkelingen. Denk hierbij aan mondkapjes en handreinigingsproducten. Daarnaast zien we ontwikkelingen dat de luchtkwaliteit in het najaar en winter een steeds groter issue zal worden. Er wordt verwezen naar bouwbesluiten uit 1960 waarbij andere normen voor ventilatie golden dan momenteel noodzakelijk met de COVID-19 situatie. Momenteel zijn we aan het onderzoeken welke systemen de behoefte rondom ventilatie kunnen invullen. 

Vragen

Mocht je vragen hebben over onze producten: stuur dan een email naar info@lemmelaar-trading.nl, stuur ons via de website een bericht op de volgende pagina of bel ons op nummer: 088-88 99 666. Onze voorkeur gaat uit naar een bericht via mail of website. Telefonisch zijn we niet altijd bereikbaar.